Voor ons bedrijf OutplacementOnline zijn we op zoek naar

(freelance) loopbaan/outplacementcoaches.

OutplacementOnline is dé innovatie online aanbieder op het gebied van outplacement. Via een online platform bieden we online coaching, webinars en allerlei andere innovatieve diensten. De webinars worden real-time gegeven en het platform is 24/7 beschikbaar voor onze kandidaten.

Outplacement anno nu is waar OutplacementOnline om draait. In de huidige maatschappij speelt digitalisering een steeds grotere rol. Dit brengt een grote mate van innovatie te weeg en dit moet voor kandidaten beschikbaar zijn. OutplacementOnline speelt hierin een centrale rol in het beschikbaar stellen van innovatie. Door de volledige dienstverlening, met onder andere gamification, tillen we outplacement naar een hoger niveau. Zou jij als onlinecoach of trainer jouw bijdrage hieraan willen leveren?

Jij

 • Hebt ervaring met kandidaten die in het begin, halverwege of in de herfst van de loopbaan zijn.
 • Afgeronde coachopleiding Noloc, Nobco of CMI.
 • Kennis van de hedendaagse arbeidsmarkt.
 • Denkt graag mee en signaleert verbeterpunten.
 • Ondernemerschap.
 • Flexibel.
 • Minimaal twee jaar ervaring met online coaching.
 • Of ervaring met het geven van webinars.
 • Beiden is een pré.
 • Recruitment ervaring is een pré.
 • Opleiding richting HR is een pré.

Wij

We bieden een uitdagende omgeving. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij een bureau waar de toekomst van outplacement opnieuw wordt gedefinieerd. Het platform van OutplacementOnline faciliteert jou in het contact dat jij met kandidaten hebt. De drijvende kracht achter OutplacementOnline is het energieke team die graag verandering in de markt te weeg brengt. Door het concept en techniek is het ook mogelijk om thuis te werken. Zie jij jezelf op innovatieve wijze kandidaten verder helpen in de loopbaan, neem dan contact met ons op.

We bieden een marktconform uurtarief en je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Voor meer informatie: mail of bel naar christine@outplacementonline.nl / 0636528878